Hunted VIPS: Tatum en Mingus Dagelet communiceren op bijzondere manier

Hunted VIPS: Tatum en Mingus Dagelet communiceren op bijzondere manier

In Hunted VIPS proberen Tatum en Mingus Dagelet met Hugo te communiceren. Maar de hunters mogen hier natuurlijk niets van meekrijgen, daarom hebben ze een bijzondere manier bedacht om in het geheim te communiceren. Ze praten over het een, maar willen iets anders zeggen met hun bordjes met tekst…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder.

Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hunted VIPS</em>: Tatum en Mingus Dagelet communiceren op bijzondere manier In Hunted VIPS proberen Tatum en Mingus Dagelet met Hugo te communiceren. Maar de hunters mogen hier natuurlijk niets van meekrijgen, daarom hebben ze een bijzondere manier bedacht om in het geheim te communiceren. Ze praten over het een, maar willen iets anders zeggen met hun bordjes met tekst… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder. Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Kim Lammers woest in Hunted VIPS als ze hint niet kan vinden: ‘Voel me zo’n varken!’ Bekijk deze video » Nasrdin Dchar in Hunted VIPS: ‘Niet samen uit, samen thuis?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV