Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak: 'De Nederlanders hebben mij kapotgemaakt'

Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak: 'De Nederlanders hebben mij kapotgemaakt'

Maandagavond (21 februari) kun je bij NPO 2 kijken naar de documentaire Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak. Ghosen reist naar Irak om familieleden te spreken van mensen die om het leven zijn gekomen bij de Nederlandse aanvallen.

Lees verder onder de video.

<em>Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak</em>: 'De Nederlanders hebben mij kapotgemaakt' Maandagavond (21 februari) kun je bij NPO 2 kijken naar de documentaire Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak. Ghosen reist naar Irak om familieleden te spreken van mensen die om het leven zijn gekomen bij de Nederlandse aanvallen. Lees verder onder de video. Veel mensen verloren dierbarenIn beelden van de documentaire is te zien dat verschillende mensen hun schrijnende verhaal delen met de presentator. Zo vertellen meerdere slachtoffers van bombardementen van de internationale coalitie op IS-wapendepots in Hawija en Mosul dat ze zelf gewond zijn geraakt, of een dierbare hebben verloren. Ze laten ook heftige foto's zien. “De Nederlanders hebben mij kapotgemaakt.” Bekijk de beelden van Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak hierboven. De documentaire Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak is maandag 21 februari om 20.30 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak terugkijken bij Gids.tv. Danny Ghosen spreekt krakers in Danny's Wereld (video) Bekijk deze video » Danny Ghosen over illegaal gokken met de Zwarte Toto Bekijk deze video »

Veel mensen verloren dierbaren
In beelden van de documentaire is te zien dat verschillende mensen hun schrijnende verhaal delen met de presentator. Zo vertellen meerdere slachtoffers van bombardementen van de internationale coalitie op IS-wapendepots in Hawija en Mosul dat ze zelf gewond zijn geraakt, of een dierbare hebben verloren. Ze laten ook heftige foto's zien. “De Nederlanders hebben mij kapotgemaakt.”

Bekijk de beelden van Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak hierboven.

De documentaire Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak is maandag 21 februari om 20.30 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV