Nathalie over transitie in Meiden die rijden: ‘Vroeger was ik Popeye, nu Olijfje’

Nathalie over transitie in Meiden die rijden: ‘Vroeger was ik Popeye, nu Olijfje’

In Meiden die rijden vertelt Nathalie openhartig over haar transitie. “Het is echt een wilde rollercoaster waar je doorheen gaat en waar je echt serieus aan moet wennen. Maar stapje voor stapje kom je steeds dichter bij het doel en dat maakt het om door te gaan.” Haar doel is om uiteindelijk ‘volledig als vrouw’ door het leven te gaan. Maar Nathalie ziet zichzelf gelukkig nu al als een hele sterke vrouw. “Vroeger was ik Popeye en nu ben ik gewoon Olijfje.”

Bekijk de beelden van Meiden die rijden hieronder.

Meiden die rijden is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.

Nathalie over transitie in <em>Meiden die rijden</em>: ‘Vroeger was ik Popeye, nu Olijfje’ In Meiden die rijden vertelt Nathalie openhartig over haar transitie. “Het is echt een wilde rollercoaster waar je doorheen gaat en waar je echt serieus aan moet wennen. Maar stapje voor stapje kom je steeds dichter bij het doel en dat maakt het om door te gaan.” Haar doel is om uiteindelijk ‘volledig als vrouw’ door het leven te gaan. Maar Nathalie ziet zichzelf gelukkig nu al als een hele sterke vrouw. “Vroeger was ik Popeye en nu ben ik gewoon Olijfje.” Bekijk de beelden van Meiden die rijden hieronder. Meiden die rijden is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv. Meiden die rijden: trucker Anita is eigenwijs en kiest voor paars licht Bekijk deze video » Esmeralda in Meiden die rijden: 'Bedrijventerrein van vader was onze speeltuin' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV