VI Vandaag gemist? René van der Gijp vertelt hilarische anekdote over Ruud Gullit

VI Vandaag gemist? René van der Gijp vertelt hilarische anekdote over Ruud Gullit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Voor de Fin Remi Lindholm was het langlaufen op de Olympische Spelen in Beijing een lijdensweg, hij had namelijk last van een bevroren penis. De mannen van VI Vandaag weten niet wat ze horen en beginnen allemaal te lachen. René van der Gijp vertelt ondertussen een toepasselijke anekdote over zijn tijd als voetballer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>VI Vandaag</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> vertelt hilarische anekdote over <em>Ruud Gullit</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Voor de Fin Remi Lindholm was het langlaufen op de Olympische Spelen in Beijing een lijdensweg, hij had namelijk last van een bevroren penis. De mannen van VI Vandaag weten niet wat ze horen en beginnen allemaal te lachen. René van der Gijp vertelt ondertussen een toepasselijke anekdote over zijn tijd als voetballer. Tekst gaat verder onder de video. Groot geschapen GullitVolgens René van der Gijp is Ruud Gullit enorm groot geschapen, hij was daar trots op en liep er geregeld mee te pronken in de kleedkamer. Van der Gijp was er helemaal klaar mee en besloot om het geslachtsdeel van Gullit in een heet kopje thee te dopen. "Dat deed pijn man", aldus René van der Gijp in VI Vandaag. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Groot geschapen Gullit
Volgens René van der Gijp is Ruud Gullit enorm groot geschapen, hij was daar trots op en liep er geregeld mee te pronken in de kleedkamer. Van der Gijp was er helemaal klaar mee en besloot om het geslachtsdeel van Gullit in een heet kopje thee te dopen. "Dat deed pijn man", aldus René van der Gijp in VI Vandaag.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV