Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze speciale, extra lange uitzending van Volle Zalen schetst Cornald Maas een uniek portret van Joop van den Ende. Het theater- en televisie-icoon wordt woensdag 23 februari tachtig. De komende dinsdagen zijn er Volle Zalen-afleveringen over Jan Rot en Joke Bruijs. EchtgenoteIn de ontmoetingen met Cornald Maas blikt Van den Ende terug op zijn leven en kijkt hij vooruit. Zijn echtgenote Janine en de kinderen Iris en Vincent van den Ende komen ook aan het woord. PassieVolle Zalen mocht bij hoge uitzondering bij Van den Ende thuis en op zijn kantoor filmen. Daar komt zijn passie voor theater duidelijk naar voren. Joop van den Ende vertelt hoe hij ooit zelf, volkomen onverwacht, door de magie van het theater werd geraakt. AmbitieHoe hij werd ‘opgevoed’ en smaak leerde ontwikkelen in een wereld die hij van huis uit niet kende. Over wat toneel en kunst voor hem betekenen en zijn ambitie grote groepen mensen naar de schouwburg zalen te lokken.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze speciale, extra lange uitzending van Volle Zalen schetst Cornald Maas een uniek portret van Joop van den Ende. Het theater- en televisie-icoon wordt woensdag 23 februari tachtig. De komende dinsdagen zijn er Volle Zalen-afleveringen over Jan Rot en Joke Bruijs.

Echtgenote
In de ontmoetingen met Cornald Maas blikt Van den Ende terug op zijn leven en kijkt hij vooruit. Zijn echtgenote Janine en de kinderen Iris en Vincent van den Ende komen ook aan het woord.

Passie
Volle Zalen mocht bij hoge uitzondering bij Van den Ende thuis en op zijn kantoor filmen. Daar komt zijn passie voor theater duidelijk naar voren. Joop van den Ende vertelt hoe hij ooit zelf, volkomen onverwacht, door de magie van het theater werd geraakt.

Ambitie
Hoe hij werd ‘opgevoed’ en smaak leerde ontwikkelen in een wereld die hij van huis uit niet kende. Over wat toneel en kunst voor hem betekenen en zijn ambitie grote groepen mensen naar de schouwburg zalen te lokken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV