Steenrijk, Straatarm: Klein budget bederft de pret op het terras (video)

Steenrijk, Straatarm: Klein budget bederft de pret op het terras (video)

Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Het rijkere gezin heeft weinig te besteden omdat zij het budget van het armere gezin voor een week hebben. Eenmaal op het terras komt het gezin erachter dat ze met een nogal lege tafel zitten en dat voelt raar: "Ik had het gevoel dat ik me moest verantwoorden waarom we zo weinig kwamen uitgeven. Op zo'n manier hoef je niet op het tetrras te zitten. Zo is de lol er wel een beetje vanaf", zegt de moeder van het gezin. Bekijk het fragment hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Klein budget bederft de pret op het terras (video) Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Het rijkere gezin heeft weinig te besteden omdat zij het budget van het armere gezin voor een week hebben. Eenmaal op het terras komt het gezin erachter dat ze met een nogal lege tafel zitten en dat voelt raar: "Ik had het gevoel dat ik me moest verantwoorden waarom we zo weinig kwamen uitgeven. Op zo'n manier hoef je niet op het tetrras te zitten. Zo is de lol er wel een beetje vanaf", zegt de moeder van het gezin. Bekijk het fragment hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mari van de Ven laat moeder stralen in Steenrijk, Straatarm: "Ik voel me een superster" Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: gezin geeft bijna 1000 euro uit aan sieraden (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV