De Avondshow met Arjen Lubach: hilarische Brigitte Kaandorp redde leven in theater

De Avondshow met Arjen Lubach: hilarische Brigitte Kaandorp redde leven in theater

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: hilarische Brigitte Kaandorp redde leven in theater Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Brigitte Kaandorp was woensdagavond te gast in de derde aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach. Ze deelde daar een hilarisch verhaal waarin ze het leven van een kikker redde in het theater. Of toch niet? En verder gaat het interview over het maken van theater na corona en het slechte Engels van Freek de Jonge. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: hilarische Brigitte Kaandorp redde leven in theater

Brigitte Kaandorp was woensdagavond te gast in de derde aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach. Ze deelde daar een hilarisch verhaal waarin ze het leven van een kikker redde in het theater. Of toch niet? En verder gaat het interview over het maken van theater na corona en het slechte Engels van Freek de Jonge.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV