Maarten van Rossem woensdagavond in Op1: ‘Ik verwacht geen grote invasie in Oekraïne’

Maarten van Rossem woensdagavond in Op1: ‘Ik verwacht geen grote invasie in Oekraïne’

Maarten van Rossem is donderdagochtend ingehaald door het nieuws, woensdagavond sprak hij zich in Op1 nog uit over de situatie tussen Rusland en Oekraïne. "Er is van een invasie geen sprake. Het is een bevestiging van een toestand die al lang bestaat en die ook niet fundamenteel gaat veranderen. Het begint pas echt als de Russen zouden besluiten om een massale militaire aanval te doen op de restanten van die twee provincies."

Lees verder onder de video.

Maarten van Rossem woensdagavond in <em>Op1</em>: ‘Ik verwacht geen grote invasie in Oekraïne’ Maarten van Rossem is donderdagochtend ingehaald door het nieuws, woensdagavond sprak hij zich in Op1 nog uit over de situatie tussen Rusland en Oekraïne. "Er is van een invasie geen sprake. Het is een bevestiging van een toestand die al lang bestaat en die ook niet fundamenteel gaat veranderen. Het begint pas echt als de Russen zouden besluiten om een massale militaire aanval te doen op de restanten van die twee provincies." Lees verder onder de video. Van Rossem dacht dat tijdelijk eindpunt was bereiktVan Rossem verwachtte niet dat Rusland Oekraïne daadwerkelijk zou aanvallen, wat afgelopen nacht wel is gebeurd. “Daarom denk ik eerlijk gezegd dat we nu een soort tijdelijk eindpunt hebben bereikt en dat van een grote omvangrijke militaire operatie waarbij tienduizenden militairen betrokken zouden zijn, voorlopig geen sprake zou zijn.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hierboven. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maarten van Rossem woensdagavond in Op1: ‘Ik verwacht geen grote invasie in Oekraïne’

Van Rossem dacht dat tijdelijk eindpunt was bereikt
Van Rossem verwachtte niet dat Rusland Oekraïne daadwerkelijk zou aanvallen, wat afgelopen nacht wel is gebeurd. “Daarom denk ik eerlijk gezegd dat we nu een soort tijdelijk eindpunt hebben bereikt en dat van een grote omvangrijke militaire operatie waarbij tienduizenden militairen betrokken zouden zijn, voorlopig geen sprake zou zijn.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hierboven. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem woensdagavond in Op1: ‘Ik verwacht geen grote invasie in Oekraïne’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV