Leuke beelden: Grote Remy Bonjasky geniet van vakantie in mini huis

Leuke beelden: Grote Remy Bonjasky geniet van vakantie in mini huis

Remy Bonjasky, die vanavond te zien is in Marble Mania, is momenteel op vakantie met zijn gezin. Hij verblijft met zijn vrouw en kinderen in de zogenaamde Tiny Houses. Even back to the basics in een piepklein verblijf. Renate, de vrouw van Remy, deelt leuke familiebeelden. Bekijk de Instagram video hieronder.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Leuke beelden: Grote <em>Remy Bonjasky</em> geniet van vakantie in <em>mini huis</em> Remy Bonjasky, die vanavond te zien is in Marble Mania, is momenteel op vakantie met zijn gezin. Hij verblijft met zijn vrouw en kinderen in de zogenaamde Tiny Houses. Even back to the basics in een piepklein verblijf. Renate, de vrouw van Remy, deelt leuke familiebeelden. Bekijk de Instagram video hieronder. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Marble Mania gemist? Dries Roelvink steelt de show tijdens het knikkeren Bekijk deze video » Marble Mania: Remy Bonjasky maakt er een grote show van maar gooit mis Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Leuke beelden: Grote Remy Bonjasky geniet van vakantie in mini huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV