Zaterdag in Wie is de Mol?: finalisten zijn spionnen en gaan boodschappen doen

Zaterdag in Wie is de Mol?: finalisten zijn spionnen en gaan boodschappen doen

In Wie is de Mol? zijn er nog maar drie kandidaten over, en een van hen is de mol. Zaterdag worden er uiteraard weer spellen gespeeld, een laatste kans om te achterhalen wie de boel saboteert. Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño Arias zijn nog over en zij gaan in de komende aflevering de strijd aan. Zo moeten ze een opdracht doen als spionnen en worden ze gedropt in een supermarkt.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag in <em>Wie is de Mol?</em>: finalisten zijn spionnen en gaan boodschappen doen In Wie is de Mol? zijn er nog maar drie kandidaten over, en een van hen is de mol. Zaterdag worden er uiteraard weer spellen gespeeld, een laatste kans om te achterhalen wie de boel saboteert. Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño Arias zijn nog over en zij gaan in de komende aflevering de strijd aan. Zo moeten ze een opdracht doen als spionnen en worden ze gedropt in een supermarkt. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol? gemist? Is dit een vreemde actie van Kim-Lian? Bekijk deze video » Zat Lavezzi Rutjes in de geld container van Wie Is de Mol? aflevering 8? (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV