De Avondshow met Arjen Lubach over Oekraïne: 'Rustig geslapen door Maarten van Rossem'

De Avondshow met Arjen Lubach over Oekraïne: 'Rustig geslapen door Maarten van Rossem'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Ook Arjen Lubach kon niet om het nieuws van de dag: 'We gaan er een gezellige, satirische avond van maken. Eén probleempje: het is oorlog.'

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over Oekraïne: 'Rustig geslapen door Maarten van Rossem' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Ook Arjen Lubach kon niet om het nieuws van de dag: 'We gaan er een gezellige, satirische avond van maken. Eén probleempje: het is oorlog.' Maarten van RossemEn dat terwijl Arjen woensdagavond rustig ging slapen nadat hij Maarten van Rossem in Op1 had gezien. Die verkondigde namelijk dat we een 'tijdelijk eindpunt' hadden bereikt in het conflict tussen Rusland en de rest van Europa. Dat bleek natuurlijk op donderdagochtend helemaal anders. 'Hij heeft in ieder geval zes uur gelijk gehad.' Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach over Oekraïne: 'Rustig geslapen door Maarten van Rossem'

Maarten van Rossem
En dat terwijl Arjen woensdagavond rustig ging slapen nadat hij Maarten van Rossem in Op1 had gezien. Die verkondigde namelijk dat we een 'tijdelijk eindpunt' hadden bereikt in het conflict tussen Rusland en de rest van Europa. Dat bleek natuurlijk op donderdagochtend helemaal anders. 'Hij heeft in ieder geval zes uur gelijk gehad.'

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV