Video: Olympische heldin Irene Schouten krijgt eer Ster Gouden Loeki uit te reiken

Video: Olympische heldin Irene Schouten krijgt eer Ster Gouden Loeki uit te reiken

Vrijdagavond (25 februari) kun je kijken naar de uitreiking van de Ster Gouden Loeki. En in deze show komen onder anderen Irene Schouten en Ilse DeLange langs, zo laten zij weten in een promo.

Lees verder onder de video.

Video: Olympische heldin Irene Schouten krijgt eer <em>Ster Gouden Loeki</em> uit te reiken Vrijdagavond (25 februari) kun je kijken naar de uitreiking van de Ster Gouden Loeki. En in deze show komen onder anderen Irene Schouten en Ilse DeLange langs, zo laten zij weten in een promo. Lees verder onder de video. Bekijk hier de eerste 5 finalisten van de Ster Gouden Loeki. Carrie ten Napel presenteert de verkiezingDe Ster Gouden Loeki is de jaarlijkse publieksprijs die wordt uitgereikt aan wat volgens de stemmers de beste commercials van het afgelopen jaar waren. “Ik heb mijn goud al, maar het is een eer om het uit te reiken”, zo blikt Schouten vooruit op de verkiezing. De presentatie is in handen van Carrie ten Napel. Bekijk de promo voor de Ster Gouden Loeki hierboven. De uitreiking van de Ster Gouden Loeki is vrijdag 25 februari om 21.25 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de uitreiking van de Ster Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv. Tijd voor MAX: Dit zijn de eerste vijf Gouden Loeki finalisten Bekijk deze video » Gouden Loeki 2021: En dit zijn de andere 5 finalisten (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »

Bekijk hier de eerste 5 finalisten van de Ster Gouden Loeki.

Carrie ten Napel presenteert de verkiezing
De Ster Gouden Loeki is de jaarlijkse publieksprijs die wordt uitgereikt aan wat volgens de stemmers de beste commercials van het afgelopen jaar waren. “Ik heb mijn goud al, maar het is een eer om het uit te reiken”, zo blikt Schouten vooruit op de verkiezing. De presentatie is in handen van Carrie ten Napel.

Bekijk de promo voor de Ster Gouden Loeki hierboven.

De uitreiking van de Ster Gouden Loeki is vrijdag 25 februari om 21.25 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de uitreiking van de Ster Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV