Maandag in finale Hunted VIPS: Kalvijn wil het niet verpesten voor de rest

Maandag in finale Hunted VIPS: Kalvijn wil het niet verpesten voor de rest

In Hunted VIPS is de eindstreep in zicht voor Kalvijn, vooralsnog heeft hij uit de handen van de hunters weten te blijven. De Youtuber vindt het belangrijk om in de finale een paar stappen vooruit te blijven denken. “Stel ze vangen mij nu, dan wil ik het niet verpesten voor de rest.”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder.

Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in finale <em>Hunted VIPS</em>: Kalvijn wil het niet verpesten voor de rest In Hunted VIPS is de eindstreep in zicht voor Kalvijn, vooralsnog heeft hij uit de handen van de hunters weten te blijven. De Youtuber vindt het belangrijk om in de finale een paar stappen vooruit te blijven denken. “Stel ze vangen mij nu, dan wil ik het niet verpesten voor de rest.” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder. Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Hunted VIPS: Tatum en Mingus Dagelet communiceren op bijzondere manier Bekijk deze video » Hunted VIPS: Kalvijn neemt wraak voor Nina met 'operatie wielrenners' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV