Zien: Bedrukte sfeer in politiek Den Haag wegens situatie in Oekraïne

Zien: Bedrukte sfeer in politiek Den Haag wegens situatie in Oekraïne

Zien: Bedrukte sfeer in <em>politiek Den Haag</em> wegens situatie in <em>Oekraïne</em> Geen 1,5 meter afstand meer houden en het mondkapje kan definitief de prullenbak in. Vanaf vandaag is het officieel gedaan met alle coronamaatregelen. En dat zou na twee jaar een feestje moeten zijn, maar dat voelt toch anders in politiek Den Haag. Dries Roelvink ging langs bij de ministers, die met hun hoofd bij de verschrikkelijke situatie in Oekraïne zitten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Bedrukte sfeer in politiek Den Haag wegens situatie in Oekraïne

Geen 1,5 meter afstand meer houden en het mondkapje kan definitief de prullenbak in. Vanaf vandaag is het officieel gedaan met alle coronamaatregelen. En dat zou na twee jaar een feestje moeten zijn, maar dat voelt toch anders in politiek Den Haag. Dries Roelvink ging langs bij de ministers, die met hun hoofd bij de verschrikkelijke situatie in Oekraïne zitten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bedrukte sfeer in politiek Den Haag wegens situatie in Oekraïne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV