De Alleskunner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de voorlaatste aflevering van De Alleskunner zijn er nog twintig kandidaten over. Elk spel valt er weer één af, tot er volgende week nog maar twee in het allerlaatste spel overblijven. LachenDe strijd wordt steeds fanatieker. De kandidaten gaan in lachtherapie. Het enige probleem is dat hierbij alles mag, behalve lachen. Wie zijn kaken niet op elkaar weet te houden, ligt uit het spel. TaalOok worden de aspirant-alleskunners getest op hun kennis van de Nederlandse taal. Want een Alleskunner moet natuurlijk wel behoorlijk kunnen spellen. :[broadcast:videos](ids:"420826,418425,414119" title:"")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de voorlaatste aflevering van De Alleskunner zijn er nog twintig kandidaten over. Elk spel valt er weer één af, tot er volgende week nog maar twee in het allerlaatste spel overblijven.

Lachen
De strijd wordt steeds fanatieker. De kandidaten gaan in lachtherapie. Het enige probleem is dat hierbij alles mag, behalve lachen. Wie zijn kaken niet op elkaar weet te houden, ligt uit het spel.

Taal
Ook worden de aspirant-alleskunners getest op hun kennis van de Nederlandse taal. Want een Alleskunner moet natuurlijk wel behoorlijk kunnen spellen.

:[broadcast:videos](ids:"420826,418425,414119" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV