I Can See Your Voice gemist? Frans Duijts en Jeffrey Sanders treden samen op

I Can See Your Voice gemist? Frans Duijts en Jeffrey Sanders treden samen op

De vrolijke Jeffrey heeft, zo vinden de panelleden, heel wat weg van Jamai Loman. Maar kan hij ook net zo goed zingen als Jamai? Samen met Frans Duijts zingt hij het nummer 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij' op het podium van I Can See Your Voice. Het panel is enorm onder de indruk van Jeffrey zijn zangkunsten.

Bekijk de video van I Can See Your Voice hieronder.

I Can See Your Voice is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Can See Your Voice</em> gemist? <em>Frans Duijts</em> en <em>Jeffrey Sanders</em> treden samen op De vrolijke Jeffrey heeft, zo vinden de panelleden, heel wat weg van Jamai Loman. Maar kan hij ook net zo goed zingen als Jamai? Samen met Frans Duijts zingt hij het nummer 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij' op het podium van I Can See Your Voice. Het panel is enorm onder de indruk van Jeffrey zijn zangkunsten. Bekijk de video van I Can See Your Voice hieronder. I Can See Your Voice is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook I Can See Your Voice: Fred van Leer is klaar met twijfelende Edsilia Rombley Bekijk deze video » I Can See Your Voice gemist? Kapper Aldert krijgt staande ovatie van de jury Bekijk deze video »
TV :
I Can See Your Voice gemist? Frans Duijts en Jeffrey Sanders treden samen op


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice gemist? Frans Duijts en Jeffrey Sanders treden samen op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV