Louis van Gaal: "AJAX kan de Champions League winnen"

Louis van Gaal: "AJAX kan de Champions League winnen"

<em>Louis van Gaal</em>: &quot;AJAX kan de Champions League winnen&quot; Louis van Gaal denkt dat Ajax de Champions League kan winnen. "Dat zei ik vijf jaar geleden ook al. Wij hebben de beste infrastructuur van de hele wereld, qua jeugdopleiding, qua accomodaties, qua alles. We zijn uiteraard ook afhankelijk van welke talenten er zijn en van de coach". Dit en meer besprak hij met Humberto Tan in het RTL-programma VTBL. VTBL gemist? Is Louis van Gaal echt met pensioen? Bekijk deze video » VTBL gemist? Verhitte duscussie Theo Janssen en Louis van Gaal Bekijk deze video »
TV :
Louis van Gaal: "AJAX kan de Champions League winnen"

Louis van Gaal denkt dat Ajax de Champions League kan winnen. "Dat zei ik vijf jaar geleden ook al. Wij hebben de beste infrastructuur van de hele wereld, qua jeugdopleiding, qua accomodaties, qua alles. We zijn uiteraard ook afhankelijk van welke talenten er zijn en van de coach". Dit en meer besprak hij met Humberto Tan in het RTL-programma VTBL.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louis van Gaal: "AJAX kan de Champions League winnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV