Frans Bauer in Hoge Bomen: 'Ik ben verliefd op mijn zestien gitaren' (video)

Frans Bauer in Hoge Bomen: 'Ik ben verliefd op mijn zestien gitaren' (video)

Hieronder zie je een fragment uit Hoge Bomen van zaterdag 26 februari. Je kan de hele uitzending van Hoge Bomen van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Frans Bauer in <em>Hoge Bomen</em>: 'Ik ben verliefd op mijn zestien gitaren' (video) Hieronder zie je een fragment uit Hoge Bomen van zaterdag 26 februari. Je kan de hele uitzending van Hoge Bomen van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. We denken altijd dat we alles al weten over Frans Bauer, maar is dat wel zo? Heeft Frans bijvoorbeeld hobby's? 'Wat mensen niet van mij weten is dat ik heel graag piano speel, en dat ik zestien gitaren heb. En ik ben op iedere gitaar even verliefd.' Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

We denken altijd dat we alles al weten over Frans Bauer, maar is dat wel zo? Heeft Frans bijvoorbeeld hobby's? 'Wat mensen niet van mij weten is dat ik heel graag piano speel, en dat ik zestien gitaren heb. En ik ben op iedere gitaar even verliefd.'

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer in Hoge Bomen: 'Ik ben verliefd op mijn zestien gitaren' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV