Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de eerste beelden nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw met o.a. Gerben & Rob Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: Yvon Jaspers brengt de liefdesbrieven naar de boeren (video) Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw-Jouke wil geen dierenarts: 'Die zijn smerig en vies' Bekijk deze video » Het nieuwe Boer zoekt vrouw-avontuur gaat vanavond van start, een half jaar na de voorstelaflevering. Daarna kregen de buren brieven en startte de zoektocht naar een nieuwe liefde. BoerenVrijgezelle boeren Joost, Janine, Rob (van de kersen), Rob (van de witlof), Hans, Jouke, Hilda, Robert, Evert en Gerben werden eind augustus voorgesteld aan de kijker omdat zij op zoek zijn naar de liefde van hun leven. LiefdespostNu is het zover: Yvon Jaspers stapt in haar auto om de liefdespost af te leveren bij de boeren. Ze liggen er al nachten wakker van: is er geschreven door mijn droomvrouw of -man? ZoektochtDe boeren horen ook van Yvon op welke wijze hun zoektocht naar de liefde wordt gevolgd: de vijf met de meeste brieven zijn de komende weken te zien op tv en de andere vijf in een webserie op boerzoektvrouw.nl.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het nieuwe Boer zoekt vrouw-avontuur gaat vanavond van start, een half jaar na de voorstelaflevering. Daarna kregen de buren brieven en startte de zoektocht naar een nieuwe liefde.

Boeren
Vrijgezelle boeren Joost, Janine, Rob (van de kersen), Rob (van de witlof), Hans, Jouke, Hilda, Robert, Evert en Gerben werden eind augustus voorgesteld aan de kijker omdat zij op zoek zijn naar de liefde van hun leven.

Liefdespost
Nu is het zover: Yvon Jaspers stapt in haar auto om de liefdespost af te leveren bij de boeren. Ze liggen er al nachten wakker van: is er geschreven door mijn droomvrouw of -man?

Zoektocht
De boeren horen ook van Yvon op welke wijze hun zoektocht naar de liefde wordt gevolgd: de vijf met de meeste brieven zijn de komende weken te zien op tv en de andere vijf in een webserie op boerzoektvrouw.nl.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV