Kandidaat ziet quizkoning Abel van Beat The Champions in z'n nachtmerrie: "Ben je nou blij?" (video)

Kandidaat ziet quizkoning Abel van Beat The Champions in z'n nachtmerrie: "Ben je nou blij?" (video)

Kandidaat ziet quizkoning Abel van <em>Beat The Champions</em> in z'n nachtmerrie: &quot;Ben je nou blij?&quot; (video) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Beat The Champions. Quizliefhebbers nemen het solo op tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. NachtmerriesIn de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op, om het vervolgens helemaal alleen op te nemen tegen de Champions. Een kandidaat laat weten dat Abel veel in zijn nachtmerries is langsgekomen: "Ben je nou blij?", vraagt Chantal Janzen aan Abel. Bekijk het fragment hierboven. Beat the Champions is elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beat the Champions: kandidaat heeft ‘absurde vorm van fanatisme’ Bekijk deze video » Kandidaat Monica ongeduldig in Beat The Champions: 'Eerste ronde overslaan?' (video) Bekijk deze video »

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Beat The Champions. Quizliefhebbers nemen het solo op tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis.

Nachtmerries
In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op, om het vervolgens helemaal alleen op te nemen tegen de Champions. Een kandidaat laat weten dat Abel veel in zijn nachtmerries is langsgekomen: "Ben je nou blij?", vraagt Chantal Janzen aan Abel. Bekijk het fragment hierboven.

Beat the Champions is elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV