Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto gemist? Dani van Velthoven zingt Stromae's L'Enfer Bekijk deze video » Pjotr Sauer bij Humberto: 'Russen zeggen...dit is Poetins oorlog, niet die van Rusland' Bekijk deze video » Frits Wester bij Humberto: 'Redelijk naïef van Nederland om op Defensie te bezuinigen' Bekijk deze video » Humberto Tan is vanaf vanavond terug met zijn wekelijkse talkshow op de zondagavond, rond 21.35 uur op RTL 4. VooruitblikHumberto gaat in gesprek met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt in de actuele onderwerpen uit het weekend. Het is dé afsluiting van het weekend én een vooruitblik op de week die volgt, vol nieuws, sport en entertainment. GastenDe gasten van deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Humberto: Frits Wester reageert op de reacties vanuit Den Haag op de situatie in Oekraïne.Derk Sauer heeft het laatste nieuws. Hij stond met duizenden anderen vandaag in de stadscentra om te demonstreren tegen de oorlog in Oekraïne: Evgeniy Levchenko. Meneer van Vollenhoven en meneer Barleeus zijn beide 100 jaar en gezond van geest. Wat ze bindt is hun optimisme, hun levenskracht, iets wat wij goed kunnen gebruiken in deze tijd. Ze zijn vanavond samen te gast met onderzoeker naar gezonde 100-jarigen Henne Holstege. Stromae brengt vrijdag zijn gloednieuwe album 'Multitude' uit. De tweede single van het album is het schitterende 'l'Enfer', waarvan Dani van Velthoven een eigen versie zingt. Humberto Tan adviseert trouwambtenaar Bas Nijhuis: "Tussen 2000 en 4000 kun je wel vragen" Bekijk deze video » Zien: skeletonner Kimberly Bos gaat voor Humberto Tan op tafel liggen Bekijk deze video »
Uitzending :
Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Humberto Tan is vanaf vanavond terug met zijn wekelijkse talkshow op de zondagavond, rond 21.35 uur op RTL 4.

Vooruitblik
Humberto gaat in gesprek met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt in de actuele onderwerpen uit het weekend. Het is dé afsluiting van het weekend én een vooruitblik op de week die volgt, vol nieuws, sport en entertainment.

Gasten
De gasten van deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Humberto:

  • Frits Wester reageert op de reacties vanuit Den Haag op de situatie in Oekraïne.Derk Sauer heeft het laatste nieuws.
  • Hij stond met duizenden anderen vandaag in de stadscentra om te demonstreren tegen de oorlog in Oekraïne: Evgeniy Levchenko.
  • Meneer van Vollenhoven en meneer Barleeus zijn beide 100 jaar en gezond van geest. Wat ze bindt is hun optimisme, hun levenskracht, iets wat wij goed kunnen gebruiken in deze tijd. Ze zijn vanavond samen te gast met onderzoeker naar gezonde 100-jarigen Henne Holstege.
  • Stromae brengt vrijdag zijn gloednieuwe album 'Multitude' uit. De tweede single van het album is het schitterende 'l'Enfer', waarvan Dani van Velthoven een eigen versie zingt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV