Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week helpt Derk Bolt Neeltje, die achter een goed bewaard geheim komt wanneer ze haar eigen geboorteakte opvraagt: haar ouders zijn haar adoptieouders. Spoorloos gaat op zoek naar de biologische ouders van Neeltje. LiefdeNeeltje begrijpt ineens waarom ze van haar moeder nooit liefde had gekregen. Maar wat ze ook onderneemt, het lukt haar niet om haar biologische ouders te vinden. AlleenVan familie hoort ze: 'Stop maar met zoeken, je zult het nooit vinden.' Ze verzucht: 'Ik was alleen op de wereld en ga alleen van de wereld af. Als dat nu toch nog kan veranderen...' VerrassendVia DNA-databanken en met grondig stamboomonderzoek probeert Spoorloos erachter te komen wie Neeltjes ouders zijn. Op een dag krijgt Neeltje verrassend nieuws. Nieuw seizoen Spoorloos start maandag op NPO 1: Derk Bolt vertelt waarom je moet kijken Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week helpt Derk Bolt Neeltje, die achter een goed bewaard geheim komt wanneer ze haar eigen geboorteakte opvraagt: haar ouders zijn haar adoptieouders. Spoorloos gaat op zoek naar de biologische ouders van Neeltje.

Liefde
Neeltje begrijpt ineens waarom ze van haar moeder nooit liefde had gekregen. Maar wat ze ook onderneemt, het lukt haar niet om haar biologische ouders te vinden.

Alleen
Van familie hoort ze: 'Stop maar met zoeken, je zult het nooit vinden.' Ze verzucht: 'Ik was alleen op de wereld en ga alleen van de wereld af. Als dat nu toch nog kan veranderen...'

Verrassend
Via DNA-databanken en met grondig stamboomonderzoek probeert Spoorloos erachter te komen wie Neeltjes ouders zijn. Op een dag krijgt Neeltje verrassend nieuws.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV