Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in finale Hunted VIPS: Kalvijn wil het niet verpesten voor de rest Bekijk deze video » Finale Hunted VIPS: Nasrdin Dchar is bang dat hij het heeft ‘opgefucked’ Bekijk deze video » Na een week eindigt de vlucht van de overgebleven deelnemers van Hunted VIPS. Halen ze het extractiepunt of is het avontuur net daarvoor afgelopen dankzij succesvolle hunters? Duo'sAan het eind van de vorige aflevering werden Maartje Paumen en Kim Lammers gepakt door de hunters. Nog over zijn de duo's Tatum & Mingus en Nasrdin & Walid. Kelvin is nog alleen over nadat zijn vriendin Nina werd gepakt. ExtractiepuntWie van de duo's weet het juiste extractiepunt te vinden? Daarvoor zullen ze nog een keer contact op moeten nemen met hun helpers. Ondertussen komen de hunters steeds dichterbij zowel de deelnemers als het juiste extractiepunt. Over HuntedIn Hunted VIPS slaan duo's van BN'ers op de vlucht in en proberen ze uit handen te blijven van het opsporingsteam. De hunters hebben ervaring bij politie, defensie en in de private sector. Hunted VIPS: Tatum en Mingus Dagelet communiceren op bijzondere manier Bekijk deze video » Hunted VIPS: Kalvijn neemt wraak voor Nina met 'operatie wielrenners' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na een week eindigt de vlucht van de overgebleven deelnemers van Hunted VIPS. Halen ze het extractiepunt of is het avontuur net daarvoor afgelopen dankzij succesvolle hunters?

Duo's
Aan het eind van de vorige aflevering werden Maartje Paumen en Kim Lammers gepakt door de hunters. Nog over zijn de duo's Tatum & Mingus en Nasrdin & Walid. Kelvin is nog alleen over nadat zijn vriendin Nina werd gepakt.

Extractiepunt
Wie van de duo's weet het juiste extractiepunt te vinden? Daarvoor zullen ze nog een keer contact op moeten nemen met hun helpers. Ondertussen komen de hunters steeds dichterbij zowel de deelnemers als het juiste extractiepunt.

Over Hunted
In Hunted VIPS slaan duo's van BN'ers op de vlucht in en proberen ze uit handen te blijven van het opsporingsteam. De hunters hebben ervaring bij politie, defensie en in de private sector.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV