John Williams geschokt in Help, mijn man is klusser!: ‘Achterlijk wat jullie doen’

John Williams geschokt in Help, mijn man is klusser!: ‘Achterlijk wat jullie doen’

Ook deze week zijn er weer schokkende taferelen te zien bij Help, mijn man is klusser!. John Williams heeft geen goed woord over voor het krot waar Patricia en Robert in wonen, vooral omdat ze een kind hebben wat in een bouwval opgroeit. “Waarom lach jij? Ik snap niet waarom jij lacht”, aldus Williams tegen Patricia.

Lees verder onder de video.

John Williams geschokt in <em>Help, mijn man is klusser!</em>: ‘Achterlijk wat jullie doen’ Ook deze week zijn er weer schokkende taferelen te zien bij Help, mijn man is klusser!. John Williams heeft geen goed woord over voor het krot waar Patricia en Robert in wonen, vooral omdat ze een kind hebben wat in een bouwval opgroeit. “Waarom lach jij? Ik snap niet waarom jij lacht”, aldus Williams tegen Patricia. Lees verder onder de video. ‘Donder op, dit is gewoon schimmel’De presentator is geschokt als hij veel schimmel in het huis tegenkomt. “Donder op, dit is gewoon schimmel. Dit is toch ongezond?”, aldus Williams. “Wat jullie doen vind ik achterlijk. Maar voor die kleine dat die zo naar de wc, en doucht, vind ik echt heftig.” En dan weet John nog niet dat ze ook nog een tweede bouwval hebben… Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hierboven. Help, mijn man is klusser! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bouwval Help, mijn man is klusser! heeft nauwelijks dak of muren: 'Verschrikkelijk' Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: John wordt verrast in nieuwe woning Patricia en Robert Bekijk deze video »
TV :
John Williams geschokt in Help, mijn man is klusser!: ‘Achterlijk wat jullie doen’

‘Donder op, dit is gewoon schimmel’
De presentator is geschokt als hij veel schimmel in het huis tegenkomt. “Donder op, dit is gewoon schimmel. Dit is toch ongezond?”, aldus Williams. “Wat jullie doen vind ik achterlijk. Maar voor die kleine dat die zo naar de wc, en doucht, vind ik echt heftig.” En dan weet John nog niet dat ze ook nog een tweede bouwval hebben…

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hierboven.

Help, mijn man is klusser! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John Williams geschokt in Help, mijn man is klusser!: ‘Achterlijk wat jullie doen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV