Over Mijn Lijk: Chiara en Julia verliezen na vader straks ook moeder en zus Irene

Over Mijn Lijk: Chiara en Julia verliezen na vader straks ook moeder en zus Irene

In Over Mijn Lijk praat Tim Hofman met Chiara en Julia, die naar eigen zeggen een beetke in een ‘GTST-uitzending’ zijn beland. Hun vader is overleden, maar nu zijn ook hun moeder en zus Irene terminaal ziek. “Bizar. En niet te bevatten hoe dat straks gaat zijn”, zeggen de zusjes.

Lees verder onder de video.

<em>Over Mijn Lijk</em>: Chiara en Julia verliezen na vader straks ook moeder en zus Irene In Over Mijn Lijk praat Tim Hofman met Chiara en Julia, die naar eigen zeggen een beetke in een ‘GTST-uitzending’ zijn beland. Hun vader is overleden, maar nu zijn ook hun moeder en zus Irene terminaal ziek. “Bizar. En niet te bevatten hoe dat straks gaat zijn”, zeggen de zusjes. Lees verder onder de video. ‘Je hele gezin is er gewoon niet meer’Chiara en Julia vertellen openhartig over hun situatie, als ze een boottocht maken om te ‘bonden’ met de vriendinnen van Irene. “Voor ons allebei is mama echt en Irene net zo goed, maar mama in dit geval is echt thuis. Je basis en je gezin en Irene hoort ook natuurlijk bij dat gezin. Je hele gezin is er gewoon niet meer”, zeggen de zussen. “De glans is er een beetje af ofzo.” Bekijk de video van Over Mijn Lijk hierboven. Over Mijn Lijk is vanaf 23 februari weer elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

‘Je hele gezin is er gewoon niet meer’
Chiara en Julia vertellen openhartig over hun situatie, als ze een boottocht maken om te ‘bonden’ met de vriendinnen van Irene. “Voor ons allebei is mama echt en Irene net zo goed, maar mama in dit geval is echt thuis. Je basis en je gezin en Irene hoort ook natuurlijk bij dat gezin. Je hele gezin is er gewoon niet meer”, zeggen de zussen. “De glans is er een beetje af ofzo.”

Bekijk de video van Over Mijn Lijk hierboven.

Over Mijn Lijk is vanaf 23 februari weer elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV