Thierry Baudet over kwestie Rusland: ‘Grappig is Mickey Mouse-denken van Nederlanders’

Thierry Baudet over kwestie Rusland: ‘Grappig is Mickey Mouse-denken van Nederlanders’

Kijk hier live naar het debat in de Tweede Kamer over de oorlog Oekraïne-Rusland.

Thierry Baudet wordt in Hart Van Nederland gevraagd naar zijn mening over de inval van Rusland. De Forum Voor Democratie-leider zorgt regelmatig voor ophef met zijn pro-Russische uitspraken. Nu ligt het volgens hem allemaal aan de manier waarop andere mensen denken.

Lees verder onder de video.

<em>Thierry Baudet</em> over kwestie Rusland: ‘Grappig is Mickey Mouse-denken van Nederlanders’ Kijk hier live naar het debat in de Tweede Kamer over de oorlog Oekraïne-Rusland. Thierry Baudet wordt in Hart Van Nederland gevraagd naar zijn mening over de inval van Rusland. De Forum Voor Democratie-leider zorgt regelmatig voor ophef met zijn pro-Russische uitspraken. Nu ligt het volgens hem allemaal aan de manier waarop andere mensen denken. Lees verder onder de video. Baudet vindt het erg onnozel“Wat ik erg grappig vind overigens, is het Mickey Mouse-denken van de meeste mensen in Nederland, zo ook jullie. Jullie zien de wereld als een soort Hollywood-film, met good en bad guys, een soort James Bond, dat denken jullie”, aldus Baudet tegen de journalisten. “Dit is heel onnozel, jullie denken echt dat jullie aan de goede kant van de geschiedenis staan, dat is zo kinderachtig en zo grappig.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Belleman en Spong oneens in Beau: moet Baudet flink betalen voor tweets? Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen heeft spijt van stem op "op hol geslagen idioot" Thierry Baudet Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Baudet vindt het erg onnozel
“Wat ik erg grappig vind overigens, is het Mickey Mouse-denken van de meeste mensen in Nederland, zo ook jullie. Jullie zien de wereld als een soort Hollywood-film, met good en bad guys, een soort James Bond, dat denken jullie”, aldus Baudet tegen de journalisten. “Dit is heel onnozel, jullie denken echt dat jullie aan de goede kant van de geschiedenis staan, dat is zo kinderachtig en zo grappig.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV