Maandag in After the Hunt: BN’ers praten na over finale Hunted VIPS

Maandag in After the Hunt: BN’ers praten na over finale Hunted VIPS

Vanavond kun je kijken naar de grote ontknoping in de finale van Hunted VIPS. Dan zie je eindelijk welke bekende Nederlanders het is gelukt om de hele serie uit handen van de hunters te blijven. Maar na de finale moet je zeker niet gaan zappen, want in After The Hunt doen de voortvluchtigen een boekje open over hun grote avontuur. En blijkbaar zijn de sterren nogal geschokt bij het terugkijken van de beelden...

Bekijk de eerste beelden van After The Hunt hieronder.

De finale van Hunted VIPS is maandag 28 februari om 20.25 uur te zien op NPO 3, meteen daarna wordt After The Hunt uitgezonden. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>After the Hunt</em>: BN’ers praten na over finale <em>Hunted VIPS</em> Vanavond kun je kijken naar de grote ontknoping in de finale van Hunted VIPS. Dan zie je eindelijk welke bekende Nederlanders het is gelukt om de hele serie uit handen van de hunters te blijven. Maar na de finale moet je zeker niet gaan zappen, want in After The Hunt doen de voortvluchtigen een boekje open over hun grote avontuur. En blijkbaar zijn de sterren nogal geschokt bij het terugkijken van de beelden... Bekijk de eerste beelden van After The Hunt hieronder. De finale van Hunted VIPS is maandag 28 februari om 20.25 uur te zien op NPO 3, meteen daarna wordt After The Hunt uitgezonden. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Maandag in finale Hunted VIPS: Kalvijn wil het niet verpesten voor de rest Bekijk deze video » Finale Hunted VIPS: Nasrdin Dchar is bang dat hij het heeft ‘opgefucked’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV