Zien: Jacob uit B&B Vol Liefde herenigd met Carla na sensationele relatiebreuk

Zien: Jacob uit B&B Vol Liefde herenigd met Carla na sensationele relatiebreuk

Hartverwarmend nieuws uit Portugal. Jacob uit B&B Vol Liefde en Carla zijn namelijk samen gespot in Albufeira. Een opmerkelijke ontwikkeling, want Carla schold Jacob eerder nog de huid vol en noemde hem 'gevaarlijk' nadat ze uit elkaar waren gegaan. Jacob vertelt in RTL Boulevard alles over de recente ontwikkelingen in zijn liefdesleven.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Jacob</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> herenigd met <em>Carla</em> na sensationele relatiebreuk Hartverwarmend nieuws uit Portugal. Jacob uit B&B Vol Liefde en Carla zijn namelijk samen gespot in Albufeira. Een opmerkelijke ontwikkeling, want Carla schold Jacob eerder nog de huid vol en noemde hem 'gevaarlijk' nadat ze uit elkaar waren gegaan. Jacob vertelt in RTL Boulevard alles over de recente ontwikkelingen in zijn liefdesleven. Tekst gaat verder onder de video. Jacob en CarlaHeel Nederland leerde Jacob kennen in het datingprogramma B&B Vol Liefde. De ware vond hij niet in het programma, maar daarna wel. Het gaat om de 54-jarige Carla. Alles leek koek en ei in Portugal, want na een maand trok ze al bij hem in. December vorig jaar barste de bom en nu gaan Jacob en Carlo het weer opnieuw proberen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Jacob uit B&B Vol Liefde herenigd met Carla na sensationele relatiebreuk

Jacob en Carla
Heel Nederland leerde Jacob kennen in het datingprogramma B&B Vol Liefde. De ware vond hij niet in het programma, maar daarna wel. Het gaat om de 54-jarige Carla. Alles leek koek en ei in Portugal, want na een maand trok ze al bij hem in. December vorig jaar barste de bom en nu gaan Jacob en Carlo het weer opnieuw proberen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV