Zien: Hilarische eindemaandsconference in De Avondshow met Arjen Lubach

Zien: Hilarische eindemaandsconference in De Avondshow met Arjen Lubach

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Februari is misschien de kortste maand van het jaar, toch is er ontzettend veel gebeurd de afgelopen 28 dagen. Om alles duidelijk op een rijtje te zetten, komt Arjen Lubach met een speciale eindejaarsconference over de maand februari.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Hilarische <em>eindemaandsconference</em> in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Februari is misschien de kortste maand van het jaar, toch is er ontzettend veel gebeurd de afgelopen 28 dagen. Om alles duidelijk op een rijtje te zetten, komt Arjen Lubach met een speciale eindejaarsconference over de maand februari. Tekst gaat verder onder de video. EindemaandsconferenceDe aanhouding van Lil Kleine, de heftige stormen, Sywert van Lienden en de oorlog in Oekraïne. Niets bleef onbesproken in de eindemaandsconference van Arjen Lubach. We kijken nu al uit naar de conference van maart. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Hilarische eindemaandsconference in De Avondshow met Arjen Lubach

Eindemaandsconference
De aanhouding van Lil Kleine, de heftige stormen, Sywert van Lienden en de oorlog in Oekraïne. Niets bleef onbesproken in de eindemaandsconference van Arjen Lubach. We kijken nu al uit naar de conference van maart.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV