Volle Zalen met Jan Rot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Jan Rot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Jan Rot gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze speciale uitzending van Volle Zalen volgt Cornald Maas vertaler, tekstschrijver en zanger Jan Rot. Hij is ongeneeslijk ziek en werkt aan zijn laatste album. MusicalJan Rot hoopt dat het recent geannuleerde concert, waarbij andere artiesten nummers van en met hem zingen, alsnog door kan gaan dit jaar. Bovendien gaat in maart de Nederlandse versie van de musical Matilda in première, waarvoor hij de vertaling maakte. BalansRot vertelt over deze nieuwe, laatste projecten en maakt samen met Cornald de balans op van zijn leven. Ze blikken samen terug op zijn 40-jarige carrière als vertaler, tekstschrijver en zanger.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze speciale uitzending van Volle Zalen volgt Cornald Maas vertaler, tekstschrijver en zanger Jan Rot. Hij is ongeneeslijk ziek en werkt aan zijn laatste album.

Musical
Jan Rot hoopt dat het recent geannuleerde concert, waarbij andere artiesten nummers van en met hem zingen, alsnog door kan gaan dit jaar. Bovendien gaat in maart de Nederlandse versie van de musical Matilda in première, waarvoor hij de vertaling maakte.

Balans
Rot vertelt over deze nieuwe, laatste projecten en maakt samen met Cornald de balans op van zijn leven. Ze blikken samen terug op zijn 40-jarige carrière als vertaler, tekstschrijver en zanger.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV