Jinek: Youp van 't Hek hoopt dat Sywert van Lienden naar Lil Kleine moet luisteren in gevangenis

Jinek: Youp van 't Hek hoopt dat Sywert van Lienden naar Lil Kleine moet luisteren in gevangenis

Youp van 't Hek is een van de mensen die de gevallen opiniemaker Sywert van Lienden en zijn mondkapjeskompanen de afgelopen tijd aan bleef vallen. De cabaretier is dan ook maar wat blij met de aanhouding van het drietal: 'Ik hoop dat ze de hele dag naar Lil Kleine in de gevangenis moeten luisteren, dat lijkt mij fantastisch.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: <em>Youp van 't Hek</em> hoopt dat Sywert van Lienden naar Lil Kleine moet luisteren in gevangenis Youp van 't Hek is een van de mensen die de gevallen opiniemaker Sywert van Lienden en zijn mondkapjeskompanen de afgelopen tijd aan bleef vallen. De cabaretier is dan ook maar wat blij met de aanhouding van het drietal: 'Ik hoop dat ze de hele dag naar Lil Kleine in de gevangenis moeten luisteren, dat lijkt mij fantastisch.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV