Married At First Sight: Arjan te beroerd om naar Porto te reizen voor fatsoenlijk gesprek met Maurice

Married At First Sight: Arjan te beroerd om naar Porto te reizen voor fatsoenlijk gesprek met Maurice

Het was niks en het wordt niks: de liefde tussen Maurice en Arjan. Die laatste gooide de handdoek eigenlijk al voor het jawoord in de ring en was ook niet van plan om af te reizen naar Porto, om het toch tenminste een kans te geven. Hij scheep Maurice af met een brief, die hard aankwam: "Ik vind het ontzettend jammer dat hij er niet is."

'Het doet pijn'
Maurice heeft juist de behoefte aan een goed gesprek met zijn 'echtgenoot' maar die kans wordt hem ontnomen, althans zo voelt hij dat: "Dit voelt niet goed. Ik ben echt heel erg teleurgesteld. Het doet pijn." Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder.

<em>Married At First Sight</em>: Arjan te beroerd om naar Porto te reizen voor fatsoenlijk gesprek met Maurice Het was niks en het wordt niks: de liefde tussen Maurice en Arjan. Die laatste gooide de handdoek eigenlijk al voor het jawoord in de ring en was ook niet van plan om af te reizen naar Porto, om het toch tenminste een kans te geven. Hij scheep Maurice af met een brief, die hard aankwam: "Ik vind het ontzettend jammer dat hij er niet is." 'Het doet pijn'Maurice heeft juist de behoefte aan een goed gesprek met zijn 'echtgenoot' maar die kans wordt hem ontnomen, althans zo voelt hij dat: "Dit voelt niet goed. Ik ben echt heel erg teleurgesteld. Het doet pijn." Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv.
TV :
Married At First Sight: Arjan te beroerd om naar Porto te reizen voor fatsoenlijk gesprek met Maurice

Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV