Jan Smit in RTL Boulevard: 'Burn-out was een wijze les' (video)

Jan Smit in RTL Boulevard: 'Burn-out was een wijze les' (video)

Jan Smit in <em>RTL Boulevard</em>: 'Burn-out was een wijze les' (video) Jan Smit heeft na zijn burn-out langer de tijd gekregen om tot rust te komen vanwege de coronapandemie. Nu kijkt de 36-jarige zanger heel anders naar het leven en geniet hij ook veel meer van alle momenten. Aan RTL Boulevard liet hij weten dat hij ook op muzikaal vlak er weer helemaal tegenaan kan. Je hoort 't in bovestaande video. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jan Smit in RTL Boulevard: 'Burn-out was een wijze les' (video)

Jan Smit heeft na zijn burn-out langer de tijd gekregen om tot rust te komen vanwege de coronapandemie. Nu kijkt de 36-jarige zanger heel anders naar het leven en geniet hij ook veel meer van alle momenten. Aan RTL Boulevard liet hij weten dat hij ook op muzikaal vlak er weer helemaal tegenaan kan. Je hoort 't in bovestaande video.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit in RTL Boulevard: 'Burn-out was een wijze les' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV