Hilariteit om nieuw kapsel Johan Derksen in VI Vandaag: 'De kapper was ziek'

Hilariteit om nieuw kapsel Johan Derksen in VI Vandaag: 'De kapper was ziek'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Hilariteit om nieuw kapsel Johan Derksen in <em>VI Vandaag</em>: 'De kapper was ziek' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Nadat Wilfred Genee een paar weken geleden opzien baarde met zijn wilde kapsel, was woensdagavond Johan Derksen aan de beurt. Hoe zit dat met zijn nieuwe kapsel, wil Genee weten. 'Het ziet er echt heel raar uit. Is het een toupetje?' Derksen: 'De kapper was ziek, zijn vrouw heeft mij geknipt.' Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nadat Wilfred Genee een paar weken geleden opzien baarde met zijn wilde kapsel, was woensdagavond Johan Derksen aan de beurt. Hoe zit dat met zijn nieuwe kapsel, wil Genee weten. 'Het ziet er echt heel raar uit. Is het een toupetje?' Derksen: 'De kapper was ziek, zijn vrouw heeft mij geknipt.'

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV