René van der Gijp lacht om advocatenstel Knoops: 'Die laten nooit een scheet' (video)

René van der Gijp lacht om advocatenstel Knoops: 'Die laten nooit een scheet' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp lacht om advocatenstel Knoops: 'Die laten nooit een scheet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft de afgelopen tijd enorm genoten van het advocatenkoppel Carry en Geert-Jan Knoops. Dinsdagavond was het stel te gast bij Jinek, om Nilüfer Gündoğan bij te staan, die te gast was in de talkshow. Van der Gijp: 'En dan vraag ik me af wat ze in huis doen. (...) Zij laat bijvoorbeeld nooit een scheet.' Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp heeft de afgelopen tijd enorm genoten van het advocatenkoppel Carry en Geert-Jan Knoops. Dinsdagavond was het stel te gast bij Jinek, om Nilüfer Gündoğan bij te staan, die te gast was in de talkshow. Van der Gijp: 'En dan vraag ik me af wat ze in huis doen. (...) Zij laat bijvoorbeeld nooit een scheet.'

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV