Teun van de Keuken (Jinek): ‘Dreiging kernoorlog door Poetin veel enger dan jaren 80’

Teun van de Keuken (Jinek): ‘Dreiging kernoorlog door Poetin veel enger dan jaren 80’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 2 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Teun van de Keuken was bezig met een nieuw programma over de jaren 80, toen hij zich afvroeg of mensen de dreiging van de kernoorlog uit die tijd wel gaan begrijpen. Maar toen viel Rusland vorige week Oekraïne binnen en Poetin begon te dreigen met nucleaire wapens…

Lees verder onder de video.

Teun van de Keuken (<em>Jinek</em>): ‘Dreiging kernoorlog door Poetin veel enger dan jaren 80’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 2 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Teun van de Keuken was bezig met een nieuw programma over de jaren 80, toen hij zich afvroeg of mensen de dreiging van de kernoorlog uit die tijd wel gaan begrijpen. Maar toen viel Rusland vorige week Oekraïne binnen en Poetin begon te dreigen met nucleaire wapens… Lees verder onder de video. 'Wat bezielt Poetin?'“Ik dacht: ik hoef me helaas niet af te vragen of mensen dit gaan begrijpen. De geschiedenis herhaalt zich”, vertelt Van de Keuken bij Jinek. Het verschil is volgens hem dat in de Koude Oorlog twee blokken tegenover elkaar stonden, en nu draait het om een dreigende Poetin. “Wat bezielt deze man? Ik vind het nu eigenlijk nog veel enger.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Teun van de Keuken (Jinek): ‘Dreiging kernoorlog door Poetin veel enger dan jaren 80’

'Wat bezielt Poetin?'
“Ik dacht: ik hoef me helaas niet af te vragen of mensen dit gaan begrijpen. De geschiedenis herhaalt zich”, vertelt Van de Keuken bij Jinek. Het verschil is volgens hem dat in de Koude Oorlog twee blokken tegenover elkaar stonden, en nu draait het om een dreigende Poetin. “Wat bezielt deze man? Ik vind het nu eigenlijk nog veel enger.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Teun van de Keuken (Jinek): ‘Dreiging kernoorlog door Poetin veel enger dan jaren 80’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV