Cornald Maas over Nederlands Songfestivallied S10: ‘Toch internationaal bereik’

Cornald Maas over Nederlands Songfestivallied S10: ‘Toch internationaal bereik’

Bekijk hier de videoclip van het Songfestivallied De Diepte van S10.

S10 heeft donderdag haar Songfestivallied bekendgemaakt, met De Diepte zal zij Nederland vertegenwoordigen. Cornald Maas is in ieder geval enthousiast over de inzending, zo vertelt de kenner in Koffietijd.

Lees verder onder de video.

<em>Cornald Maas</em> over Nederlands Songfestivallied S10: ‘Toch internationaal bereik’ Bekijk hier de videoclip van het Songfestivallied De Diepte van S10. S10 heeft donderdag haar Songfestivallied bekendgemaakt, met De Diepte zal zij Nederland vertegenwoordigen. Cornald Maas is in ieder geval enthousiast over de inzending, zo vertelt de kenner in Koffietijd. Lees verder onder de video. 'Stem S10 kruipt onder je huid'“Het heeft heel veel zeggingskracht denk ik. Juist in deze tijd. Binnen haar eigen werk is het ook een beetje afwijkend van wat zij doorgaans maakt, maar toch ook past het heel erg binnen haar werk. Haar stem kruipt meteen onder je huid als je het liedje hoort”, vertelt Maas. “En wij denken als commissie, ondanks dat het in het Nederlands is, het toch een heel groot internationaal bereik zal hebben. Omdat je snapt waar het over gaat, zonder dat je het hoeft te begrijpen.” Bekijk de video van Koffietijd met Cornald Maas hierboven. Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 en 14 mei zal plaatsvinden in Turijn. Polen op Eurovisie Songfestival 2022: Ochman zingt River (video) Bekijk deze video » Songfestivallied S10: dit vinden Duncan Laurence en Jeangu Macrooy ervan Bekijk deze video »
Songfestival :
Cornald Maas over Nederlands Songfestivallied S10: ‘Toch internationaal bereik’

'Stem S10 kruipt onder je huid'
“Het heeft heel veel zeggingskracht denk ik. Juist in deze tijd. Binnen haar eigen werk is het ook een beetje afwijkend van wat zij doorgaans maakt, maar toch ook past het heel erg binnen haar werk. Haar stem kruipt meteen onder je huid als je het liedje hoort”, vertelt Maas. “En wij denken als commissie, ondanks dat het in het Nederlands is, het toch een heel groot internationaal bereik zal hebben. Omdat je snapt waar het over gaat, zonder dat je het hoeft te begrijpen.”

Bekijk de video van Koffietijd met Cornald Maas hierboven.

Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 en 14 mei zal plaatsvinden in Turijn.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV