Zondag speeddates in Boer zoekt vrouw: 'Zo ongemakkelijk!'

Zondag speeddates in Boer zoekt vrouw: 'Zo ongemakkelijk!'

Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw, en dan is het tijd voor de speeddates. In deze beruchte afspraakjes gaan de single boeren en boerin hun best doen om in korte tijd hun dates beter te leren kennen. Maar de speeddates verlopen zoals elk seizoen niet altijd even soepel. “Zo ongemakkelijk!”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw in de video van RTL Boulevard hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Zondag speeddates in <em>Boer zoekt vrouw</em>: 'Zo ongemakkelijk!' Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw, en dan is het tijd voor de speeddates. In deze beruchte afspraakjes gaan de single boeren en boerin hun best doen om in korte tijd hun dates beter te leren kennen. Maar de speeddates verlopen zoals elk seizoen niet altijd even soepel. “Zo ongemakkelijk!” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw in de video van RTL Boulevard hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt Vrouw-Jouke wil geen dierenarts: 'Die zijn smerig en vies' Bekijk deze video » Annemiek Koekoek over eerste uitzending Boer zoekt Vrouw: "Daar was ik niet blij mee" Bekijk deze video »
BZV :
Zondag speeddates in Boer zoekt vrouw: 'Zo ongemakkelijk!'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV