Steenrijk, Straatarm gemist? Dames voelen zich arm tijdens drinken van thee op de stoep

Steenrijk, Straatarm gemist? Dames voelen zich arm tijdens drinken van thee op de stoep

Gisteren zagen we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Het rijkere gezin heeft weinig te besteden omdat zij het budget van het armere gezin voor een week hebben. De dame in de video voelt zich arm omdat ze buiten op straat zit te eten: "Dit is niet mijn leven." Bekijk het fragment hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em> gemist? Dames voelen zich arm tijdens drinken van thee op de stoep Gisteren zagen we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Het rijkere gezin heeft weinig te besteden omdat zij het budget van het armere gezin voor een week hebben. De dame in de video voelt zich arm omdat ze buiten op straat zit te eten: "Dit is niet mijn leven." Bekijk het fragment hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: gezin geeft bijna 1000 euro uit aan sieraden (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Klein budget bederft de pret op het terras (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV