Zien: Johan Derksen vraagt of Leonie ter Braak over haar microfoon heeft geplast

Zien: Johan Derksen vraagt of Leonie ter Braak over haar microfoon heeft geplast

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Johan Derksen</em> vraagt of <em>Leonie ter Braak</em> over haar microfoon heeft geplast Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De uitzending van VI Vandaag begon donderdag meteen met hilariteit, want de microfoon van tafelgast Leonie ter Braak deed het niet. De presentatrice vertelt schuldbewust dat ze 'm zelf heeft uitgezet toen ze naar de wc ging, want ze is "bang voor het geklater". Johan Derksen haakt meteen in en vraagt zich af of Ter Braak misschien over haar microfoon heeft geplast. Kortom, ze zitten er onmiddellijk weer lekker in. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De uitzending van VI Vandaag begon donderdag meteen met hilariteit, want de microfoon van tafelgast Leonie ter Braak deed het niet. De presentatrice vertelt schuldbewust dat ze 'm zelf heeft uitgezet toen ze naar de wc ging, want ze is "bang voor het geklater". Johan Derksen haakt meteen in en vraagt zich af of Ter Braak misschien over haar microfoon heeft geplast. Kortom, ze zitten er onmiddellijk weer lekker in.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV