Dennis van der Geest maakt van alles mee op Million Dollar Island: "Groot avontuur"

Dennis van der Geest maakt van alles mee op Million Dollar Island: "Groot avontuur"

Vanaf zondag (6 maart) is het nieuwe survivalprogramma Million Dollar Island te zien op SBS6. Sander Lantinga denkt dat je van honderd onbekende Nederlanders op een onbewoond eiland vechtpartijen of kinderen krijgt, maar de man die ons hier alles over kan vertellen is presentator Dennis van der Geest.

Lees verder onder de video.

<em>Dennis van der Geest</em> maakt van alles mee op <em>Million Dollar Island</em>: &quot;Groot avontuur&quot; Vanaf zondag (6 maart) is het nieuwe survivalprogramma Million Dollar Island te zien op SBS6. Sander Lantinga denkt dat je van honderd onbekende Nederlanders op een onbewoond eiland vechtpartijen of kinderen krijgt, maar de man die ons hier alles over kan vertellen is presentator Dennis van der Geest. Lees verder onder de video. "Iedereen kon winnen"Van der Geest vertelt dat in Million Dollar Island alles mogelijk was. Vriendschappen zijn bijvoorbeeld van groot belang, omdat je daardoor meer geld kunt verdienen. Ook waren de spellen niet alleen gericht op fysieke kracht: "Iedereen kon winnen." Het deelnemersveld is dan ook zeer gevarieerd: de oudste deelnemer was 71 jaar, de jongste 19. Bekijk het interview met Dennis van der Geest op Radio 538 hierboven. Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Bekijk de promo van nieuw SBS6-programma Million Dollar Island Bekijk deze video » Million Dollar Island: ‘Iedereen is volkomen gefixeerd op miljoen euro’ Bekijk deze video » Bekijk nieuwe beelden van Million Dollar Island: vanaf 6 maart te zien bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Dennis van der Geest maakt van alles mee op Million Dollar Island: "Groot avontuur"

"Iedereen kon winnen"
Van der Geest vertelt dat in Million Dollar Island alles mogelijk was. Vriendschappen zijn bijvoorbeeld van groot belang, omdat je daardoor meer geld kunt verdienen. Ook waren de spellen niet alleen gericht op fysieke kracht: "Iedereen kon winnen." Het deelnemersveld is dan ook zeer gevarieerd: de oudste deelnemer was 71 jaar, de jongste 19.

Bekijk het interview met Dennis van der Geest op Radio 538 hierboven.

Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV