Joris Voorhoeve over Poetin: 'Psychiatrisch en levensgevaarlijk geval' (Jinek)

Joris Voorhoeve over Poetin: 'Psychiatrisch en levensgevaarlijk geval' (Jinek)

Oud-minister van Defensie Joris Voorhoeve, die zelf richting de grens met Oekraïne reed om een gezin in veilgheid te brengen, vertelde donderdag bij Jinek in niet mis te verstane bewoordingen hoe hij over Poetin denkt: "Ik vind hem een psychiatrisch geval en dat is niet ongebruikelijk in de wereldpolitiek. En als die in het nauw worden gedreven en buitengewoon veel wapens hebben zijn ze levensgevaarlijk."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 3 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Joris Voorhoeve over <em>Poetin</em>: 'Psychiatrisch en levensgevaarlijk geval' (Jinek) Oud-minister van Defensie Joris Voorhoeve, die zelf richting de grens met Oekraïne reed om een gezin in veilgheid te brengen, vertelde donderdag bij Jinek in niet mis te verstane bewoordingen hoe hij over Poetin denkt: "Ik vind hem een psychiatrisch geval en dat is niet ongebruikelijk in de wereldpolitiek. En als die in het nauw worden gedreven en buitengewoon veel wapens hebben zijn ze levensgevaarlijk." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 3 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Joris Voorhoeve over Poetin: 'Psychiatrisch en levensgevaarlijk geval' (Jinek)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joris Voorhoeve over Poetin: 'Psychiatrisch en levensgevaarlijk geval' (Jinek) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV