Million Dollar Island: Dennis van der Geest komt aan op het eiland: ‘Te gek, zeg’

Million Dollar Island: Dennis van der Geest komt aan op het eiland: ‘Te gek, zeg’

Dennis van der Geest is de man die het gloednieuwe programma Million Dollar Island aan elkaar mag praten. In deze serie gaan 100 deelnemers op een onbewoond eiland strijden om een miljoen euro. Niet alleen met spellen, ook het sociale aspect speelt een rol. De omgeving is in ieder geval al erg bijzonder, zo is te zien als Dennis een video maakt als hij voor het eerst op het eiland aankomt.

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Dennis van der Geest komt aan op het eiland: ‘Te gek, zeg’ Dennis van der Geest is de man die het gloednieuwe programma Million Dollar Island aan elkaar mag praten. In deze serie gaan 100 deelnemers op een onbewoond eiland strijden om een miljoen euro. Niet alleen met spellen, ook het sociale aspect speelt een rol. De omgeving is in ieder geval al erg bijzonder, zo is te zien als Dennis een video maakt als hij voor het eerst op het eiland aankomt. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk nieuwe beelden van Million Dollar Island: vanaf 6 maart te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Dennis van der Geest over Million Dollar Island: "Iedereen heeft zijn eigen tactieken" (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV