Samen in actie voor Oekraïne maandag live op NPO 1, RTL 4 en SBS6: bekijk de promo

Samen in actie voor Oekraïne maandag live op NPO 1, RTL 4 en SBS6: bekijk de promo

Maandag kun je bij de Nederlandse zenders NPO 1, RTL 4 en SBS6 kijken naar Samen in actie voor Oekraïne. In deze live-uitzending wordt geld ingezameld op Giro 555 voor de oorlogsslachtoffers van Oekraïne.

Lees verder onder de video.

<em>Samen in actie voor Oekraïne</em> maandag live op NPO 1, RTL 4 en SBS6: bekijk de promo Maandag kun je bij de Nederlandse zenders NPO 1, RTL 4 en SBS6 kijken naar Samen in actie voor Oekraïne. In deze live-uitzending wordt geld ingezameld op Giro 555 voor de oorlogsslachtoffers van Oekraïne. Lees verder onder de video. Chantal Janzen en Rob Kemps presentatieduoVorige week begon Poetin namens Rusland met de aanval op Oekraïne. Inmiddels zijn al miljoenen mensen op de vlucht die dringend hulp nodig hebben. De presentatie van het programma is in handen van Chantal Janzen en Rob Kemps. Onder anderen Dionne Stax en Britt Dekker doen verslag vanuit het landelijke actiecentrum van Giro 555. Bekijk de promo voor Samen in actie voor Oekraïne in de video hierboven. De live-uitzending Samen in actie voor Oekraïne is maandag 7 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1, RTL 4 en SBS6. Na afloop kun je de special Samen in actie voor Oekraïne terugkijken bij Gids.tv. Video: Wendy van Dijk toch niet naar de Oekraïense grens voor Giro555 Bekijk deze video » Video: Irene Schouten is boos op Poetin en gaat schaatspak veilen voor Giro555 Bekijk deze video »
TV :
Samen in actie voor Oekraïne maandag live op NPO 1, RTL 4 en SBS6: bekijk de promo

Chantal Janzen en Rob Kemps presentatieduo
Vorige week begon Poetin namens Rusland met de aanval op Oekraïne. Inmiddels zijn al miljoenen mensen op de vlucht die dringend hulp nodig hebben. De presentatie van het programma is in handen van Chantal Janzen en Rob Kemps. Onder anderen Dionne Stax en Britt Dekker doen verslag vanuit het landelijke actiecentrum van Giro 555.

Bekijk de promo voor Samen in actie voor Oekraïne in de video hierboven.

De live-uitzending Samen in actie voor Oekraïne is maandag 7 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1, RTL 4 en SBS6. Na afloop kun je de special Samen in actie voor Oekraïne terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV