Vrijdag in finale van De Alleskunner: deelnemers spelen ‘wie ben ik?’

Vrijdag in finale van De Alleskunner: deelnemers spelen ‘wie ben ik?’

Vanavond is het tijd voor de grote finale van De Alleskunner. Het spel begon met 100 deelnemers, maar er zijn inmiddels nog maar een paar spelers over. Elk spel valt de speler met de minste prestatie af en ze moeten echt van allerlei markten thuis zijn. Zo spelen ze onder meer ‘wie ben ik?’ en moeten ze raden welke naam van een BN’er op hun hoofd staat geschreven…

Bekijk de beelden van de finale van De Alleskunner hieronder.

De finale van De Alleskunner is vrijdag 4 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vrijdag in finale van <em>De Alleskunner</em>: deelnemers spelen ‘wie ben ik?’ Vanavond is het tijd voor de grote finale van De Alleskunner. Het spel begon met 100 deelnemers, maar er zijn inmiddels nog maar een paar spelers over. Elk spel valt de speler met de minste prestatie af en ze moeten echt van allerlei markten thuis zijn. Zo spelen ze onder meer ‘wie ben ik?’ en moeten ze raden welke naam van een BN’er op hun hoofd staat geschreven… Bekijk de beelden van de finale van De Alleskunner hieronder. De finale van De Alleskunner is vrijdag 4 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner: hilarische beelden van hordelopen met een blinddoek Bekijk deze video » De Alleskunner: zo zwaar en pijnlijk is punten slijpen Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in finale van De Alleskunner: deelnemers spelen ‘wie ben ik?’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV