Verbaasde Najib Amhali in Hoge Bomen: "Heeft mijn moeder dit gemaakt?"

Verbaasde Najib Amhali in Hoge Bomen: "Heeft mijn moeder dit gemaakt?"

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Hoge Bomen ontvangt presentator Jeroen van der Boom cabaretier Najib Amhali aan zijn witte piano voor een eerlijk en verrassend gesprek.

Tekst gaat verder onder de video.

Verbaasde <em>Najib Amhali</em> in <em>Hoge Bomen</em>: &quot;Heeft mijn moeder dit gemaakt?&quot; In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Hoge Bomen ontvangt presentator Jeroen van der Boom cabaretier Najib Amhali aan zijn witte piano voor een eerlijk en verrassend gesprek. Tekst gaat verder onder de video. Traditioneel gerechtDe moeder van Najib Amhali heeft speciaal voor de uitzending een traditioneel gerecht gemaakt, maar de cabaretier vindt het eigenlijk niet heel lekker: "Heeft mijn moeder dit gemaakt? Het is droog dat wil je niet weten, nee dit moet je er echt uitknippen hoor." Bekijk het fragment uit Hoge Bomen hierboven.

Traditioneel gerecht
De moeder van Najib Amhali heeft speciaal voor de uitzending een traditioneel gerecht gemaakt, maar de cabaretier vindt het eigenlijk niet heel lekker: "Heeft mijn moeder dit gemaakt? Het is droog dat wil je niet weten, nee dit moet je er echt uitknippen hoor."

Bekijk het fragment uit Hoge Bomen hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verbaasde Najib Amhali in Hoge Bomen: "Heeft mijn moeder dit gemaakt?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV