Video: Lois Lane zingt 'n Vriend in Hazes is de Basis

Video: Lois Lane zingt 'n Vriend in Hazes is de Basis

Hieronder zie je een fragment van Hazes is de Basis van zaterdag 5 maart. Je kan de hele aflevering van Hazes is de Basis terugkijken op Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: Lois Lane zingt <em>'n Vriend</em> in <em>Hazes is de Basis</em> Hieronder zie je een fragment van Hazes is de Basis van zaterdag 5 maart. Je kan de hele aflevering van Hazes is de Basis terugkijken op Gids.tv en op KIJK.nl. In het nieuwe muziekprogramma Hazes is de Basis zingen artiesten hun eigen versie van een Hazes-klassieker. In bovenstaande video zie je hoe Lois Lane het nummer 'n Vriend. Bekijk het optreden hierboven. Hazes is de Basis is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hazes is de Basis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In het nieuwe muziekprogramma Hazes is de Basis zingen artiesten hun eigen versie van een Hazes-klassieker. In bovenstaande video zie je hoe Lois Lane het nummer 'n Vriend. Bekijk het optreden hierboven.

Hazes is de Basis is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hazes is de Basis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Lois Lane zingt 'n Vriend in Hazes is de Basis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV