Kaag in WNL Op Zondag: "Reactie van Poetin op sancties is oorlogspropaganda"

Kaag in WNL Op Zondag: "Reactie van Poetin op sancties is oorlogspropaganda"

Vicepremier en minister van Financiën Sigrid Kaag spreekt in WNL Op Zondag harde woorden uit over Poetins reactie op de economische sancties die Europa tegenover Rusland heeft genomen: “Dat is oorlogspropaganda richting eigen volk”, zei Kaag in het televisieprogramma WNL Op Zondag. Bekijk hieronder het WNL Op Zondag-fragment van 6 maart met Sigrid Kaag.

Lees verder onder de video.

<em>Kaag</em> in <em>WNL Op Zondag</em>: &quot;Reactie van Poetin op sancties is oorlogspropaganda&quot; Vicepremier en minister van Financiën Sigrid Kaag spreekt in WNL Op Zondag harde woorden uit over Poetins reactie op de economische sancties die Europa tegenover Rusland heeft genomen: “Dat is oorlogspropaganda richting eigen volk”, zei Kaag in het televisieprogramma WNL Op Zondag. Bekijk hieronder het WNL Op Zondag-fragment van 6 maart met Sigrid Kaag. Lees verder onder de video. GastenRick Nieman ontving zondagmorgen naast Kaag ook de volgende gasten: oud-staatssecretaris van Defensie Barbara Visser over de oorlog, vluchtelingen en vrijheid, generaal-majoor bd Frank van Kappen over het aanvalsplan van president Poetin en oud-Shell topman Jeroen van der Veer vertelt over Russisch gas en zijn ontmoetingen met president Poetin. Bekijk het fragment met Sigrid Kaag hierboven. WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Poetin verliest oorlog als Zelensky en Europese Unie dit volhouden Bekijk deze video » Bekijk de promo van WNL Op Zondag met o.a. Sigrid Kaag over de oorlog in Oekraïne Bekijk deze video »
TV :
Kaag in WNL Op Zondag: "Reactie van Poetin op sancties is oorlogspropaganda"

Gasten
Rick Nieman ontving zondagmorgen naast Kaag ook de volgende gasten: oud-staatssecretaris van Defensie Barbara Visser over de oorlog, vluchtelingen en vrijheid, generaal-majoor bd Frank van Kappen over het aanvalsplan van president Poetin en oud-Shell topman Jeroen van der Veer vertelt over Russisch gas en zijn ontmoetingen met president Poetin. Bekijk het fragment met Sigrid Kaag hierboven.

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kaag in WNL Op Zondag: "Reactie van Poetin op sancties is oorlogspropaganda" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV