Video: Arno Kantelberg doet boekje open over finalisten Wie is de Mol?

Video: Arno Kantelberg doet boekje open over finalisten Wie is de Mol?

Tien weken lang vlogen de hints en theorieën ons om de oren, maar het is nu echt voorbij: Wie is de Mol seizoen 22. GTST-acteur Everon Jackson Hooi bleek degene die de groep wekenlang manipuleerde om zo zoveel mogelijk geld uit de pot te houden. Arno Kantelberg vertelt in RTL Boulevard alle details van dit seizoen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Arno Kantelberg</em> doet boekje open over finalisten <em>Wie is de Mol?</em> Tien weken lang vlogen de hints en theorieën ons om de oren, maar het is nu echt voorbij: Wie is de Mol seizoen 22. GTST-acteur Everon Jackson Hooi bleek degene die de groep wekenlang manipuleerde om zo zoveel mogelijk geld uit de pot te houden. Arno Kantelberg vertelt in RTL Boulevard alle details van dit seizoen. Tekst gaat verder onder de video. Smeuïge detailsPanellid van RTL Boulevard en deelnemer aan dit seizoen van Wie is de Mol? Arno Kantelberg wist al vanaf september wie de Mol was, maar moest dit lang geheim houden. Hij heeft zijn mollenboekje meegenomen en deelt in de uitzending alle smeuïge details die hij gezien heeft. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Arno Kantelberg doet boekje open over finalisten Wie is de Mol?

Smeuïge details
Panellid van RTL Boulevard en deelnemer aan dit seizoen van Wie is de Mol? Arno Kantelberg wist al vanaf september wie de Mol was, maar moest dit lang geheim houden. Hij heeft zijn mollenboekje meegenomen en deelt in de uitzending alle smeuïge details die hij gezien heeft.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV