Johnny de Mol over situatie Jeroen Rietbergen: "Linda voelt nog veel schaamte"

Johnny de Mol over situatie Jeroen Rietbergen: "Linda voelt nog veel schaamte"

Radio-dj Ruud de Wild is terug met een gloednieuw seizoen van zijn podcast RAUW waarin hij BN'ers met vlijmscherpe vragen aan de tand voelt. Voor de eerste aflevering heeft hij niemand minder dan Johnny de Mol gestrikt en met hem bespreekt hij openhartig de roerige tijd die hij en zijn tante Linda nu doormaken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johnny de Mol</em> over situatie <em>Jeroen Rietbergen</em>: &quot;Linda voelt nog veel schaamte&quot; Radio-dj Ruud de Wild is terug met een gloednieuw seizoen van zijn podcast RAUW waarin hij BN'ers met vlijmscherpe vragen aan de tand voelt. Voor de eerste aflevering heeft hij niemand minder dan Johnny de Mol gestrikt en met hem bespreekt hij openhartig de roerige tijd die hij en zijn tante Linda nu doormaken. Tekst gaat verder onder de video. Situatie Jeroen RietbergenNatuurlijk komt het schandaal rond The Voice uitgevoerd aan bod, Johnny de Mol vertelt openhartig over de situatie rond Linda de Mol. "Als je bedenkt wat Jeroen allemaal heeft gedaan, Linda voelt heel veel schaamte en ik voel pijn. Linda is sterk, die komt echt wel sterker terug", aldus Johnny de Mol in RAUW. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Johnny de Mol over situatie Jeroen Rietbergen: "Linda voelt nog veel schaamte"

Situatie Jeroen Rietbergen
Natuurlijk komt het schandaal rond The Voice uitgevoerd aan bod, Johnny de Mol vertelt openhartig over de situatie rond Linda de Mol. "Als je bedenkt wat Jeroen allemaal heeft gedaan, Linda voelt heel veel schaamte en ik voel pijn. Linda is sterk, die komt echt wel sterker terug", aldus Johnny de Mol in RAUW.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV